Adrenalin kick i Queenstown

Er du til de helt vilde oplevelser, hvor pulsen kommer helt op og du kan mærke hjertet hamre afsted. Så skal du helt sikkert besøge Queenstown. Her kan du virkelig afprøve nogle grænser indenfor flere forskellige slags ekstremsport. For at gøre det nemmere for dig at få et overblik, er de 8 top attraktioner listet op her.

Top 8 aktiviteter Queenstown:

  • Bungee jumping i Nevis
  • Nevis Swing
  • Faldskærmsudspring
  • Milford spound – fantastisk sejltur
  • Riverrafting mellem klipperne
  • Paragliding
  • Riversurfing
  • Skytrek

Bungy Jump:
AJ Hakett har 3 forskellige slags Bungee Jumping, hvor et af dem er den 3. højeste i verden, du kan springe ud fra.
Det mindste er på 43 m næste på 47 m og den sidste er på hele 134 m, med frit fald på 8,5 sek. turen tager 4 timer og du kører i bus op i bjergene for at komme dertil. Stedet du skal springe fra er et lille skur som er spændt fast mellem bjergene i nogle wirer. Man tror ikke helt på det, når man første gang ser skuret derude i midten af det store bjerglandskab. Herudover er gulvet i skuret lavet af glas, så man nemt kan holde øje med alt der sker. Dette gør ikke nervøsiteten mindre. Samtidig kan du af og til høre et skrig når folk springer ud!
MEN du vil ikke fortryde det, når du først har taget springet. Det er det vildeste adrenalin kick og du kan virkelig mærke du lever. Man føler sig helt høj efter, fordi man højest sandsynligt har overvundet nogle grænser ved at tage springet.

Faldskærmsudspring/Skydive

Endnu en af de helt fantastisk oplevelser hvis du også ønsker at se smukke New Zealand 4,5 km over jorden. Du tager med op i et mindre fly og sidder tæt sammen med din newzealanske makker, som skal springe med dig ud. Det er noget helt særligt og føles helt vildt, når du sidder og gør klar til at “vælte” ud over kanten og ud i den frie luft. Du oplevet her et frit fald i et helt minut

Oplevelser New Zealand
Oplevelser New Zealand

Udover at få et adrenalin fix i Queenstown har New Zealand også meget andet at byde på. Ferie i New Zealand kan byde på mange flere ting, dette kan du undersøge videre på http://mode-rejser.dk/new-zealand/

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen